Recensies

Leen weet duidelijk waar ze het over heeft. Ze legt alles heel duidelijk uit en schuwt geen enkel taboe. Dat maakt dit boek een ongelooflijk pareltje naar meer inzicht in je seksleven. Dit boek is voor iedereen die meer openheid in de beleving van seks wil krijgen. Heel erg informatief en diepgaand. Het leest enorm vlot en is toegankelijk voor iedereen.

Godelieve Tubbax
Spiritual Business Leader
Als seks veel weerstand bij je oproept, dan zal die met dit boek onmiddellijk verdwijnen. Leen legt immers haarfijn uit waar die vandaan komt en hoe je er iets aan kunt doen. Ook als je denkt al een goed seksleven te hebben, zal het lezen een nieuwe dimensie geven aan je hele leven.

Celine Tytgadt
Overvloedscoach
Leen heeft me al zoveel geinspireerd, het draait bij haar niet alleen om seks. IK en mijn relatie zijn sterk gegroeid door haar workshops. En nu een boek!

Desie Vrints
Regenboogdroom
Alsof Leen in mijn brein/ slaapkamer een kijkje is komen nemen.
Bij elk hoofdstuk word ik nieuwsgieriger naar het volgende: de honger naar kennis over onze seksualiteit groeit en wordt in elk hoofdstuk wat gestild en tegelijk nog meer aangewakkerd.
Sarah
Geïnspireerde vrouw
Een boek om te lezen en te herlezen en te blijven herlezen. Iedere keer ga je een laagje dieper om uiteindelijk een kwantumsprong naar je ‘wow-zone’ te maken in je seksualiteit. Je leert jezelf beter kennen en (beperkende) overtuigen worden stuk voor stuk aangepakt. Ook de vele praktijkvoorbeelden, tips en oefeningen zijn bijzonder leerrijk. Leen leert je communiceren over seks alsof je je partner vraagt om een fles water door te geven aan tafel.
Marie
Geïnspireerde vrouw
Waanzinnig boek! Ook als je denkt geen burn-out te hebben …
Sonja Van Dijken
Proficiat Leen,
vlot, toegankelijk, goed geschreven.
Het deed goed om in ‘Vrijaf’ te duiken.
A. L.

Bestel hier het boek ‘Vrijaf’

Recensie door Mieke Wijnants

Ik ben heel enthousiast over en blij met het boek ‘Vrijaf’. Heel bevrijdend, confronterend ook en vooral vlot leesbaar. Ik heb het al aan verschillende mensen aangeraden.

Erika Van Hooste
Kinesiologe bij In Beweging Stekene

Recensie op www.boekenoverseks.nl

VRIJAF was uitgelicht boek van november 2019